Når reisen må være vellykket!

Mange ganger bestiller man gjerne ferien eller reisen selv, andre ganger vil man ha hjelp.  For deg som vil ha alle elementer i din privatreise eller gruppereise kvalitetssikret, oppleve noe unikt og ha tilgang på service man ellers ikke får hos et vanlig reisebyrå, kan vi tilby et eget servicenivå ingen andre kan matche, VIP+.  I samarbeid med noen av verdens beste tilbydere kan vi skreddersy din reise med privatfly i alle størrelser, fagpersoner, artister og kjendiser fra inn- og utland, butler- og reiselederservice service m.m,

Fra du tar kontakt med oss første gang til reisen er planlagt og gjennomført forholder du deg til kun 1 person hos oss, denne personen er tilgjengelig på telefon hele døgnet, så uansett hvilken tidssone du er i vil du få svar umiddelbart. Vi møter deg gjerne på din hjemme- eller kontoradresse for å gå gjennom reisens detaljer, og kan også tilby personlig oppfølging på reisemålet der det måtte være ønskelig.

VIP+ er ikke fortrinnsvis bare for de som skal ha det dyreste og beste produktet, kvalitet på en reise er ofte det unike, som en spesiell naturopplevelse eller stemning. Ta kontakt med oss for å høre mer om hva vi kan tilby og hvordan din neste reise blir unik.