Storby

Sol & bad

USA

Safari

 

Skreddersydde ferieforslag for deg!

Storbyferier kan gjerne være en langhelg, men de fleste hovedsteder og andre storbyer har et vell av underholdning, aktiviteter og severdige steder for alle aldre og interessegrupper. Vi vet mye om mulighetene og kanskje din neste storbyferie blir litt mer interessant, eller kanskje det holder med god shopping og et avbrekk fra hverdagen, vi skreddersyr deres ønsker.

 
 

Sol & bad ferie er det mest populære for oss nordmenn som ikke er bortskjemt med like godt sommervær alltid. Vi har spesialisert oss på de mest populære destinasjonene rundt Middelhavet for sommerreisen, Dubai og Karibien for vinterturen og eksotiske Hawaii og stillehavsøyene for langturene.

Vi har et stort nettverk etter mer enn 15 år på reisefot og vil sammen med dere finne drømmereisen. Vi samarbeider med alle flyselskaper og hoteller, og kan tilby hele spekteret fra lavprisfly og enklere innkvartering, til den ultimate luksus både på bakken og i luften. Ofte er det opplevelsene du deler med lokalbefolkningen på landsbyens festival, eller stjernehimmelen som er helt gratis som er de viktigste, men for mange er komfort blitt en viktigere del av en vellykket ferie.

 


Malta
er en av våre favorittdestinasjoner som fungerer perfekt for både langhelg, bedriftsreiser og ferier, ja til og med langtidsferie kan vi tilby her. Øyrikets lille størrelse, men store innvirkning på historien de siste årtusenene er fascinerende. Her finner du de eldste byggverkene i Europa, megalitt-templene som er mer enn 1000 år eldre enn pyramidene, det første sykehuset grunnlagt av tempelridderne og en viktig og spennende krigshistorie for å nevne noe. Det var angivelig også herifra vikingene tok med seg kunnskapen om bakerovnen tilbake til Norge på 1000-tallet. Vi har våre egne representanter på Malta og kan tilrettelegge det optimale oppholdet. Malta er et helårsreisemål, men ønsker du full sommer reiser du i perioden mai-november, gjerne med Norwegians direkterute fra Oslo.